DESPRE DURAL

Dural este producător german de sisteme complete de impermeabilizare, drenare, decuplare și izolare pentru toate tipurile de aplicații din domeniul construcțiilor precum și de profile pentru pardoseli ceramice, piatră naturală, parchet, laminat, mochete și suprafețe decorative pentru pardoseli sau pereți, sisteme de evacuare a apei la nivelul pardoselii pentru aplicațiile la interior, profile de rost, de plintă, de închidere, sisteme tactile de orientare.

Dural a dezvoltat și fabricat primele profile în 1981 în Westerwald. La început, acestea au fost comercializate doar în Franța și Germania. Astăzi, ca afacere de dimensiuni medii, produsele Dural sunt prezente pe toate cele cinci continente în peste 70 de țări, firma avand o cotă de export de 60%.

Cu un portofoliu de peste 5.000 de repere individuale și peste 100 de game de produse, Dural garantează serviciile și asistență tehnică prin cele șase filiale din întreaga lume .

Tributari  motto-ul nostru “Sisteme. Calitate. Soluții “, suntem obligați permanent ca ideile și performanțele noilor noastre generații de produse să fie  încercate și testate pentru a face față perfect la cele mai înalte standarde de calitate cum sunt cele ale produselor Dural

CALITATE

Calitatea sistemelor complete, a serviciilor, a soluțiilor noastre inovative este cel mai bine vândut produs din oferta noastră.

RANDAMENT

Caracterul inovativ al soluțiilor DURAL produce timp și bani ajutând la continuarea și dezvoltarea proiectului la termen și în buget.

SIGURANȚĂ

 Testele de durabilitate, siguranță și precizie fac din calitatea tuturor sistemelor DURAL o constantă; mai mult, DURAL implementează o politică globală de management al calității pentru a garanta un nivel constant ridicat al calității tuturor produselor.

DURAL

Ani de Prezență pe Piața Construcțiilor

Obiective se bucură de Soluțiile Dural

Sunt Țările în care se Folosesc Sistemele Dural

PRODUSELE DURAL

Materia primă din care sunt realizate produsele DURAL este permanent testată și verificată din punct de vedere al durabilității, al siguranței și preciziei în execuție deoarece formează baza calității din toate produsele noastre. În continuare DURAL implementează o politică globală de management al calității care împreună cu monitorizarea continuă a producției și dispozitivele de măsurare de ultimă oră, garantează un nivel constant ridicat al calității tuturor produselor noastre.

SOLUȚII, SISTEME

Drenare, Decuplare, Impermeabilizare, Iluminare

Design la Pereți, Pardoseli și Zonele de Lucru, Iluminat

Zona de intrare, Decuplare, Zone Tactile cum ar fi la Trepte

Design la Pereți și Pardoseli, Iluminare, Decuplare

Design la Pereți și Pardoseli, Zone Tactile

Drenare, Decuplare, Hidroizolare, Definire și Protecție a Marginilor