Calculator de Cost

Foloseste calculatorul nostru de preturi pentru a estima costurile proiectului

CALCULEAZĂ
Download Broșura
Download BroșuraDownload Fisa Tehnica

DE CE NOI?

Cu o vastă experiență de peste 20 ani in Europa și în lume timp în care focusul permanent a fost satisfacția clienților prin soluțiile premium oferite de sistemele profesionale, DURAL produce sisteme profesionale de hidroizolație, decuplare, drenare, izolație fonică, sisteme profilate de iluminare, de scurgere și dilatație

DE CE NOI?

  • Soluții de Calitate Superioara
  • Sisteme Profesionale
  • Simplu de Pus în Operă
  • La Timp și în Buget
  • Oriunde și Oricând
  • Focus Real pe Satisfacția Clientului

SISTEMUL DURABASE WP ++

DURABASE WP ++ este un sistem multifuncțional de impermeabilizare, decuplare – desolidarizare și barieră de vapori folosit în zonele exterioare. Este Sistemul 3 în 1

HIDROIZOLAȚIE: Membrană 100% impermeabilă pentru impermeabilizarea pardoselilor la exterior sub finisaj ceramic, din piatră naturală, pardoseli flotante
DECUPLARE – DESOLIDARIZARE: Barieră împotriva crăpăturilor din stratul suport
BARIERĂ DE VAPORI: Factor de respingere a difuziei vaporilor de mare valoare

DURABASE WP ++ este un sistem puternic de hidroizolare și decuplare – desolidarizare compozit pentru suprafețe din piatră și piatră naturală, atât în interior cât și în exterior. Ceea ce face DURABASE WP ++ special sunt impermeabilizarea, efectul de decuplare și rezistența la umezeală, precum și aderența excepțională la lipire cât și capacitatea ridicată de încărcare în timpul instalării. Aceste calități fac acest sistem ideal pentru instalarea pe balcoane și terase și în încăperi umede cu cerințe tehnice ridicate în ceea ce privește oprirea difuziei vaporilor de apă.

HIDROIZOLAȚIE: Membrană mutistrat, flexibilă până la -40 grade Celsius, 100% impermeabilă, care asigură o etanșare sigură și facilă pentru orice tip de pardoseli la interior și exterior. DURABASE WP++ este concepută pentru etanșarea sigură la apă și la umezeală a substraturilor din beton, șape de ciment, lemn sau OSB, pardoseli vechi din gresie și/sau piatră naturală . Membrana DURABASE WP++ poate fi folosită atât pentru etanșarea exterioară cât și pentru cea interioară a substraturilor deformabile și nedeformabile. Acoperirea pardoselilor cu hidroizolatia flexibilă DURABASE WP++ împiedică carbonatarea și poate fi folosită ca un strat anticoroziv care protejează betonul și fierul beton de agenții atmosferici agresivi.

DESOLIDARIZAREA: 1. Evită fisurile și rupturile care apar datorită contracțiilor din stratul suport. Șapele pe baza de ciment, dar și pardoselile din lemn, conținând un grad înalt de umiditate reziduală, în timpul uscării complete produc contracții și o pierdere a volumului prin uscarea/evaporarea apei. 2. Membrana DURABASE WP++ formează o barieră împotriva fisurilor și a rupturilor care apar și datorită dilatării termice a suportului. Schimbările de temperatură și ciclurile de îngheț – dezgheț afectează în mod direct diferitele substraturi și materiale, dilatându-le și contractându-le în mod diferit și continuu. Aceste mișcări sunt transmise între șapă și stratul final care poate fi din ceramică și/sau din piatră naturală.

BARIERĂ DE VAPORI: Echilibrează presiunea vaporilor din stratutul suport și formează bariera împotriva fisurilor, împiedicând transmiterea acestora către stratul final din ceramică sau piatră naturală.

INSTRUCȚIUNI DE INSTALARE (ghid rapid):
1. Substratul trebuie să fie uscat și fără părți friabile care ar putea afecta aderența. Trebuie să fie fără denivelări și capabil să suporte greutatea. Orice reparații trebuie efectuate înainte de instalarea DURABASE WP++. Stratul suport poate fi pre-tratat cu un primer adecvat, dacă este necesar. Pentru șapele pe bază de ciment, sistemul se aplică după ce umiditatea reziduală devine mai mică de 2% , iar pentru șapele de sulfat de calciu mai mică de 0,5% în greutate.
2. Folosiți o mistrie dințată 4 x 4 mm pentru a aplica un strat subțire de adeziv pe suprafața suport amorsată în prealabil. Pentru cele mai multe straturi suport, se poate folosi un adeziv flexibil sau adeziv flexibil cu întarire rapidă, conform DIN EN 12004 / C2.

3. Membrana se pozează cu țesătura neagră în jos astfel încat intreaga ei suprafață să adere pe patul de adeziv. Apoi se presează cu mișcări dinspre centru spre exterior pentru a forța eventualele baloane de aer să iasă la margine. Așezați membrana următoare lipită cât mai aproape de cea precedentă fără să le petreceți una peste cealaltă și asigurați imbinarea folosind banda adezivă de etanșare WP pentru a produce o legătură etanșă la apă. Asigurați-vă că îmbinarea este impermeabilă.
4
. Etanșați zonele de tranziție între perete și podea cu bandă de etanșare WP. Etanșați racordurile folosind piesele prefabricate personalizate DURABASE FLEX.
5. După aceea, plăcile ceramice pot fi aplicate direct pe membrană, folosind procedeul de lipire în pat subțire. Pentru utilizarea in aplicatii la pardoseli, nu este posibilă așezarea plăcilor până când adezivul nu s-a întărit suficient. Trebuie respectate normele obișnuite pentru montajul plăcilor ceramice, adică mortarul subțire sau mortarul flexibil trebuie aplicat folosind o mistrie dințată cu dimensiunea dinților adecvată tipului de placă.
N.B .:
Consultați instrucțiunile detaliate de instalare online la www.dural.com.ro
Trebuie respectate întotdeauna normele generale de bună practică tehnică!
Următoarele se aplică tuturor produselor / materialelor: verificarea suportului în ceea ce privește rezistenta la solicitările mecanice și chimice trebuie făcută cu atenție înainte de instalarea membranei.
Protejați materialul de perioade lungi de expunere la lumina soarelui.

DATE TEHNICE

MATERIAL:Polipropilena fibre/ Polietilena film
GROSIME:1 mm
LATIME ROLA:100 cm
LUNGIME ROLA:15 m
CULOARE:galben - negru
PROPRIETATI SPECIALE:Clasa A, A0, B0 stres
CERTIFICATE, TESTARI:abP Verbundabdichtung
CSTB Spec
CSTB échanchéité
DEPOZITARE:In loc uscat departe de lumina soarelui