DURAFLEX-DFP-3

Profil rost de dilatație din PVC cu montaj în pat subțire destinat spațiilor unde sunt supuse la uzură și solicitări mecanice medii.

DURAFLEX-Metall-3

Profil rost de dilatație din aluminiu, alamă sau oțel cu montaj în pat subțire destinat spațiilor unde sunt supuse la uzură și solicitări mecanice mari, sau agresiuni chimice

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Profil rost de dilatație din aluminiu, alamă, oțel sau PVC cu montaj în pat gros sau pat vibrant destinat aplicațiilor unde sunt supuse la uzură și solicitări mecanice mari precum și rezistențe la agresiunile chimice.

DURAFLEX-SB-3

Profil rost de dilatație din aluminiu \ EPDM pentru clădiri și aplicații supuse la uzură și solicitări mecanice ușoare și medii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Profil rost de dilatație din oțel \ cauciuc pentru clădiri și aplicații supuse la uzură și solicitări mecanice medii, pentru aplicații cu rezistență împotriva agenților chimici.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Profil rost de dilatație din aluminiu pentru clădiri și aplicații supuse la uzură și solicitări mecanice mari.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Profil rost de dilatație din aluminiu / PVC pentru clădiri la aplicații în plan vertical (pereți).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Profil rost de dilatație din oțel galvanizat / cauciuc pentru clădiri la aplicații în plan vertical (pereți).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Profil protecție rost de dilatație din aluminiu / cauciuc pentru instalări ulterioare pentru aplicații supuse la uzură și solicitări mecanice medii la interior și exterior.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Profil protecție rost din aluminiu pentru reamenajarea pardoselilor existente în aplicații supuse la uzură și solicitări mecanice medii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Profil protecție rost de dilatație din aluminiu sau PVC pentru instalări ulterioare pentru aplicații supuse la uzură și solicitări mecanice ușoare la pardoseli și pereți.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Profil protecție rost de dilatație din aluminiu ramforsat pentru instalări ulterioare pentru aplicații supuse la uzură și solicitări mecanice medii la pardoseli și pereți.