Calculator de Cost

Foloseste calculatorul nostru de preturi pentru a estima costurile proiectului

CALCULEAZĂ
Download Broșura
Download BroșuraDownload Fisa Tehnica

DE CE NOI?

Cu o vastă experiență de peste 20 ani in Europa și în lume timp în care focusul permanent a fost satisfacția clienților prin soluțiile premium oferite de sistemele profesionale, DURAL produce sisteme profesionale de hidroizolație, decuplare, drenare, izolație fonică, sisteme profilate de iluminare, de scurgere și dilatație

DE CE NOI?

  • Soluții de Calitate Superioara
  • Sisteme Profesionale
  • Simplu de Pus în Operă
  • La Timp și în Buget
  • Oriunde și Oricând
  • Focus Real pe Satisfacția Clientului

SISTEMUL TI - DRAIN

SISTEMUL DURABASE WP

DURABASE WP poate fi utilizat ca sistem premium la interior pentru etanșarea impermeabilă pe pereți și pardoseală.
Sistemul DURABASE WP este recomandat a fi folosit și în proiectele de renovare acolo unde suporturile sunt afectate de fisuri.
DURABASE WP își face datoria cu succes în zonele cu umiditate ridicată, iar în combinație cu adezivi sau mortare epoxidice precum și cu placajul ceramic corespunzător DURABASE WP poate fi folosit în aplicațiile cu rezistență la substanțe chimice în conformitate cu clasificarea “C” de stres, așa cum se prevede pentru industria alimentară, de exemplu.

DURABASE WP a fost testat ca sistem de etanșare pentru a fi utilizat împreună cu placajul ceramic la impermeabilizarea clădirilor împotriva apei nepresistente sub stres ridicat, de ex. incăperi umede în clădiri publice și private.

INSTRUCȚIUNI DE INSTALARE (ghid rapid):
1. Substratul trebuie să fie uscat și fără parți friabile care ar putea afecta aderența. Trebuie să fie fără denivelări și capabil să suporte greutatea. Orice reparații trebuie efectuate înainte de instalarea DURABASE WP.
2. Folosiți o mistrie dințată 4 x 4 mm pentru a aplica un strat subțire de adeziv pe suprafața suport amorsată în prealabil. Pentru cele mai multe straturi suport, se poate folosi un adeziv flexibil sau adeziv flexibil cu întărire rapidă, conform DIN EN 12004 / C2.
3. Membrana se pozează astfel încât întreaga ei suprafață să adere pe patul de adeziv. Apoi se presează cu mișcări dinspre centru spre exterior pentru a forța eventualele baloane de aer sa iasă la margine. În câmp membranele se suprapun cu aproximativ 5-8 cm. Asigurați-vă că îmbinarea la suprapunere este impermeabilă.

4. Etanșați zonele de tranziție între perete și podea cu bandă de etanșare WP. Etanșați racordurile folosind piesele prefabricate personalizate DURABASE FLEX.
5. După aceea, plăcile ceramice pot fi aplicate direct pe membrană folosind procedeul de lipire în pat subțire; nu este necesar să așteptați uscarea adezivului înainte de a așeza plăcile.
N.B .:
Consultați instrucțiunile detaliate de instalare online la www.dural.com.ro
Trebuie respectate întotdeauna normele generale de bună practică tehnică!
Următoarele se aplică tuturor produselor / materialelor: verificarea suportului în ceea ce privește rezistenta la solicitările mecanice și chimice trebuie făcută cu atenție înainte de instalarea membranei.
Protejați materialul de perioade lungi de expunere la lumina soarelui.

DATE TEHNICE

MATERIAL:Polipropilena / Polietilena
GROSIME:aprox. 0,5 mm
LATIME ROLA:100 cm
LUNGIME ROLA:5 / 10 / 25 m
CULOARE:galben
PROPRIETATI SPECIALE:Clasa A,C stres, rezistente chimice
CERTIFICATE, TESTARI:abP Verbundabdichtung
CSTB Spec
CSTB échanchéité
DEPOZITARE:In loc uscat departe de lumina soarelui